Banner kep 01

IDEGENFORGALOM SZIGETÚJFALU

 

akadalymenteslogo

bekelteto

 

Szigetújfalu weboldala

Kerékpáros Kertváros kérdőív

известные картины и новости из мира искусства

ÚJABB KERÉKPÁROS FELMÉRÉS - KÉRDŐÍV AZ ELŐVÁROSI KERÉKPÁROZÁSI SZOKÁSOKRÓL

A Budapest Fejlesztési Központ elindította második felmérését is a készülő Kerékpáros Kertváros stratégia kapcsán - ezúttal az agglomerációban élők ingázási és kerékpározási szokásairól kérdezik a lakosokat.

Az előző, szeptember közepén indított térképes felmérésben az agglomerációs kerékpározás feltételeinek javítására lehet javaslatot tenni – még október 15-ig - két interaktív térkép segítségével. A mostani kérdőívben pedig kifejezetten az ingázási és közlekedési szokások kerülnek fókuszba, egy a stratégia készítését megalapozó kutatás részeként.

A kutatás része a Kerékpáros Kertváros stratégiának, amelyet a Budapest Fejlesztési Központ a Magyar Kerékpárosklubbal együttműködésben készít. A felmérés célja, hogy a stratégiához a tervezők pontos képet kapjanak az agglomerációban élők utazási tapasztalatairól, szokásairól, és azonosítható legyen, hol és milyen fejlesztésekre mutatkozik igény. A most indított kutatás kifejezetten a hétköznapi ingázókra, a közlekedési célú kerékpározókra koncentrál, vagyis azokra, akik hetente legalább egy-két alkalommal használják kerékpárjukat.

A válaszok segítséget jelentenek a tervezőnek és Budapest Fejlesztési Központnak, az elővárosi kerékpáros közlekedés fejlesztésében.

A kérdőívet 2021. október 10-ig lehet kitölteni ezen a linken: http://hetfa.hu/khs

Mindkét felmérés elérhető a BFK honlapjáról is (https://bfk.hu/kozosen-tervezunk/ )

Köszönjük mindenki együttműködését!

kerdoiv inditas hetfa 002

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002